BEREIKBAARHEID

Van Katoen en Water speelt zich af op en rond een oud industrieterrein aan de rand van het centrum in Almelo: het Indiëterrein. Het terrein is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. 

Openbaar Vervoer

De entree van het terrein ligt op tien minuten van NS- en busstation Almelo, ter hoogte van de parkeergarage Javapark in Almelo. Hier kun je met de trein en de bus naartoe.


Fiets

Als je uit de buurt komt, raden we je aan om met de fiets te komen. Er zijn diverse fietsenstallingen rondom de entree. Ook aan de oostkant van de Sluiskade Noordzijde (nabij Indiëterrein) vind je een fietsparkeerplaats.


auto & parkeren

Er is (betaalde) parkeergelegenheid in de Javapark-parkeergarage. Nadat je je auto hebt geparkeerd kun je voorafgaand aan de voorstelling een uitrijkaart (€6,00 per kaart) kopen op het terrein. Het is helaas niet mogelijk om je auto dichterbij te parkeren.

Parkeergarage Javapark
Stationsstraat 11,
7607 GX
Almelo

Toegankelijkheid

Mindervaliden

Het gehele terrein van het theaterspektakel is gelijkvloers en ook toegankelijk voor mindervaliden (rolstoelen, scootmobielen, enz.). Er zijn mensen aanwezigdie waar nodig mindervaliden kunnen ondersteunen. Voor mensen met beperkte mobiliteit zijn er parkeerplaatsen aan de zuidkant van het Stadslab op het Indiëterrein. Om hier te parkeren heb je een invalidenparkeerkaart nodig.

Halen en brengen

Nabij de entree van het terrein is een is een haal- en brengplek ingericht. Taxi’s en auto’s hebben de mogelijkheid om hier te stoppen en mensen uit te laten stappen (kiss & ride). Na de voorstelling kunnen bezoekers hier ook weer worden opgehaald. Om hier te komen volg je de routeborden voor de ‘Kiss en Ride route’.

TOILETTEN

Naast de eetzaal op het Indiëterrein zijn toiletten en urinoirs beschikbaar. Ook vind je hier een invalidentoilet.