ETEN EN DRINKEN

Een ticket voor het theaterspektakel is inclusief of exclusief  het voorprogramma en het driegangendiner (+drank). Je mag zelf kiezen of je wel of niet mee-eet. Mocht je daarnaast nog behoefte hebben aan een versnapering, dan kun je tegen betaling tijdens het voorprogramma en na de voorstelling op het horecaplein terecht voor een hapje of een drankje.

Eet je mee? Gezellig! Aanvangstijd: 18.00 uur (inloop vanaf 17.00 uur)

Eet je niet mee? Ook prima! Aanvangstijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

We dagen je uit om gewoon te eten
‘wat de pot schaft!’

Driegangendiner

Het diner is een vast menu dat je deelt met jouw tafelgenoten. Het eten wordt aan tafel geserveerd, maar je moet het zelf opscheppen. Drinken is inbegrepen bij het diner (alcoholisch en niet-alcoholisch).
Wat we precies gaan eten verklappen we niet. Maar het eten is natuurlijk helemaal in de sfeer van toen. Onze koks van het Theaterhotel in Almelo hebben met veel zorg geweldige diners samengesteld. Omdat er vroeger nu eenmaal niet veel keuze was, kon men niet kieskeurig zijn. Daarom dagen we je uit om gewoon ouderwets te ‘eten wat de pot schaft!’

Vegetarisch

Er is per avond een beperkt aantal vegetarische hoofdgerechten beschikbaar (op=op). Vanwege de schaal van het evenement kunnen we geen rekening houden met andere dieetwensen. Bij binnenkomst kun je aangeven dat je vegetarisch wilt eten.