HET ORKEST

TOPAMATEURS UIT DE REGIO

Fons Merkies componeert de muziek voor Van Katoen en Water. Merkies is een gerenommeerde componist die muziek voor toonaangevende musicals maakte. Hij werkte veel samen met schrijver Jan Tekstra, en ook voor deze stadsmusical sloegen zij de handen ineen.

Het orkest bestaat uit topamateurs uit de regio. Ze worden ondersteund door een professioneel combo. De dirigent is Jos Pijnappel.

FONS MERKIES

componist

jan tekstra

schrijver

JOS PIJNAPPEL

dirigent

Speel jij dit najaar mee in het Van Katoen en Water orkest?

Voor de stadsmusical Van Katoen en Water wordt er een speciaal harmonieorkest opgezet. Het orkest voorziet de voorstelling iedere avond van livemuziek en staat onder leiding van dirigent Jos Pijnappel. De bezetting kan iedere dag wisselen. Dat betekent dat jij niet elke keer aanwezig hoeft te zijn en dus ook heel goed bijvoorbeeld 1 of 2x per week mee kan spelen. Het is belangrijk dat je orkestervaring hebt bij een orkest dat minimaal in een 3e divisie speelt.

De voorstellingen worden gespeeld van 24 augustus t/m 11 september en vinden plaats op het Indieterrein in Almelo.

Wij zoeken nog blazers voor ons orkest! Doe je mee?

Laat het ons dan weten door onderstaand formulier in te vullen. Enkele dagen na jouw aanmelding ontvang je van ons een formulier waarin jij je beschikbaarheid kan opgeven. Heb je nog vragen? Stel deze dan hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.